menusearch
vefaghesabz.ir

اختصاص ۳۱۵ میلیارد برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد

جستجو
جستجو
۱۴۰۳/۵/۴ پنج شنبه
(0)
(0)
اختصاص ۳۱۵ میلیارد برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد
اختصاص ۳۱۵ میلیارد برای معلولان کهگیلویه و بویراحمد

اسماعیل دامیار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: در بحث توانمندسازی جامعه هدف در مدت دو سال اخیر، 105 میلیارد تومان کمک بلاعوض در حوزه مسکن و در بحث اشتغال پس از طی فرایندهای الزامی از جمله مهارت آموزی نزدیک به 210 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی کم بهره پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه 13 هزار نفر مستمری‌بگیر قبل از دولت سیزدهم در استان کهگیلویه و بویراحمد داشتیم، عنوان کرد: هم اکنون این تعداد به 26 هزار مستمری‌بگیر رسیده که افزایش دوبرابری را نشان می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همچنین در دولت سیزدهم پرداخت حق پرستاری جامعه هدف بهزیستی به 9 برابر افزایش یافته است، ابراز کرد: 53 هزار را در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد مورد حمایت مستمر و غیرمستمر قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین‌بار در طول 44 سال عمر انقلاب اسلامی، آزمون ویژه معلولین سهمیه 3 درصد برگزار شد که در سطح کشور نزدیک به 12 هزار نفر متقاضی داشتیم که در استان کهگیلویه و بویراحمد 450 نفر شرکت کننده داشتیم که 88 نفر از آنها بعد از طی فرایند قانونی جذب ادارات دولتی می‌شوند.

دامیار بیان کرد: در روزهای اخیر سه طرح توانبخشی ویژه مددجویان زیر پوشش بهزیستی در یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شامل 2 طرح توانمندسازی، صیانت اجتماعی بهبودیافتگان و همچنین مرکز توان‌بخشی حرفه‌ای پسران بالای 14 سال امروز به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه یاری رساندن به نیازمندان بر اساس کرامت انسانی رحمت الهی است، ادامه داد: این مرکز با هدف توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان از مواد مخدر راه‌اندازی شده و توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان چرخه فراموش‌شده‌ای در فرایند درمان اعتیاد بود که امروز با درایت و تدبیر همکارانم این مرکز راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: بعد از بهبود فرد گرفتار به مواد خانمان‌سوز مخدر آنها اغلب رها می‌شوند و شاید دوباره لغزش پیدا کنند، ما بر این‌ اساس که این مرکز را راه‌اندازی کردیم که برای توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان گام‌های بعدی را برداریم. این مرکز برای افراد بی‌خانمان و رانده شده از جامعه و خانواده است و بهزیستی با پوشش‌دادن این افراد راهکاری مناسب و عملی برای توانمندسازی آنها در پیش می‌گیرد و در مدت 6 ماه تا یک سال آنها در مرکز حرفه آموزی و دانش‌های مختلف مهارت‌های زندگی بهتر را می‌آموزند.

وی با بیان اینکه نبود این مرکز یک خلأ در فرایند درمان و پیشگیری از اعتیاد بود، بیان کرد: هدف اصلی مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبودیافتگان این افراد با توانایی و مهارت کافی به آغوش خانواده برگردند و خانواده‌ها نباید گرایش فرزندان و سایر اعضای خانواده به مواد مخدر را کتمان کنند. کتمان‌کردن‌ها عواقب بدتری در پی خواهد داشت که شاید تا سال‌ها آن خانواده را در رنج و مشقت قرار دهد.

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که مشاوره 1428، خط ملی اعتیاد و هم خط 123 به صورت شبانه روزی فعال و آمادگی مشاوره به شهروندان را دارند و همچنین خط ملی اعتیاد با شماره 09628 به صورت شبانه‌روز آمادگی پاسخ را دارد و در صورت نیاز خانواده‌ها با این شماره تماس و مشکلات را در میان بگذارند./تسنیم

 

خبرنگار :میثم آبرون

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر